Jsem chlap a proto miluji letní grilování

Po dlouhých studených měsících konečně přichází letní grilovací sezóna.
Je proto důležité zopakovat si pár pravidel etikety této specifické "outdoorové" aktivity, vzhledem k tomu,
že je to jediný druh vaření, kterému se skutečný muž věnuje, pravděpodobně proto, že v sobě obsahuje prvek nebezpečí.
Jestliže se tedy muž rozhodne grilovat, uvede do pohybu tento sled událostí:

Běžný postup

(1) Žena nakoupí všechny potraviny.

(2) Žena připraví salát, očistí zeleninu a připraví dezert.

(3) Žena připraví maso na grilování a uloží ho na podnos společně se všemi nástroji a omáčkami a přinese to muži, který pohodlně sedí u grilu s pivem v ruce.
     Nyní přichází to podstatné:

(4) MUŽ DÁ MASO NA GRIL.

Další běžný postup

(5) Žena jde dovnitř pro talíře a příbory.

(6) Žena vyjde ven, aby muži oznámila, že se maso pálí. On jí poděkuje a požádá ji, aby mu přinesla další pivo, zatímco on situaci vyřeší.
     Opět to důležité:

(7) MUŽ VYJME MASO Z GRILU A ODEVZDÁ HO ŽENĚ.

Další běžný postup

(8) Žena připraví talíře, salát, chléb, příbory, servítky a omáčky a přinese vše na stůl.

(9) Po jídle žena uklidí ze stolu a umyje nádobí.
     A nejdůležitější ze všeho:

(10) Každý POCHVÁLÍ MUŽE a poděkuje mu za jeho KUCHAŘSKÉ UMĚNÍ.

(11) Muž se zeptá ženy, jak si užila svůj volný večer bez vaření.

A po její nevrlé reakci dojde k závěru,
že některým ženám se prostě nikdy,
ale nikdy nezavděčíš!